МОЛОДЯТАМ НА ЗАМІТКУ

Радий вітати Вас на своєму блозі. Тут Ви завжди зможете отримати найактуальнішу та найсвіжішу інформацію про мої роботи. Зручна навігація сайту дозволить Вам знайти все, що потрібно лише у кілька кліків. З моїми роботами Ви можете ознайомитись на сайті.

Шановні молодята, зробіть свій правильний вибір, все-таки весілля – це Ваш незабутній день, який повинен запам'ятатися на все життя.

 

Як людина, що працює в цій промисловості досить солідний термін, з кожним роком знаходжу підтвердження все тому ж принципу: "Ейфорія від низької ціни проходить дуже швидко, а розчарування від поганої якості, переслідує постійно". Безумовно, це стосується не лише фотографії. Фотограф здебільшого лише ловить емоції та моменти, хоча в деяких випадках і сам створює настрій (багато моїх пар розуміють, про що я:). Тому перед вибором фотографа обов'язково не полінуйтеся:
1. Запитати скільки він знімає кадрів і скільки Ви отримуєте на руки
2. Подивитись у нього всю серію весільного дня, а не один "шедевр"
3. Ну і звичайно ж зустрічайтеся, обговорюйте моменти зйомки, локації, прислухайтеся які пропозиції надходять від фотографа, спілкуйтеся, і Ви зрозумієте, чи зможете довірити йому зберегти Ваші найкращі моменти життя.
За багато років роботи, у мене склалася ціла команда, і вона того варта, – я завжди можу порадити Вам професіоналів весільного ринку. Дякуємо всім парам хто довірив свій незабутній день саме мені.

З ким я працюю – запитайте у мене.